Op zoek naar de beste goedkope wasmiddel? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste wasmiddelen. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget wasmiddelen van 2020. 

Wasmiddel. Stap de winkel binnen en er zijn rijen en rijen aan wasmiddelen te verkrijgen. De ene schijnt goed te zijn voor de natuur en de andere is spotgoedkoop. Als jij je kleren lekker wil laten geuren en schoon wil krijgen heb je natuurlijk wasmiddel nodig, maar maakt het nu heel veel uit wat voor wasmiddel jij kiest? Qua prijs maakt het zeker uit, en vaak worden wasmiddelen verkocht met een vermelding hoeveel wasbeurten je ermee kan doen. Het is goed om hier op te letten en dit met de prijs te vergelijken. Daarom hebben wij de beste en goedkoopste wasmiddelen hier voor jou neergezet op een rijtje. 

Wasmiddel bij de Aldi

Una is het huismerk van de Aldi als het gaat om schoonmaakproducten. Dus ook een wasmiddel valt hieronder. Voor een enorm kleine prijs haal jij een zeer hoogwaardig product in huis. Met een fles van 1,1 liter haal jij wel 20 wasbeurten. Dat staat gelijk aan minder dan 30 cent per wasbeurt. Daarnaast garanderen ze van de Aldi een geweldig schoon resultaat. Kies jij voor de kleuren wasmiddel of voor de variant die je helpt bij alle witte was. De geur zal hij op zeer lange termijn afgeven. Ook zullen je kleren enorm schoon worden van de wasmiddelen van Una. Je kan met deze wasmiddelen al vanaf 20 graden wassen dus ook koude wasjes draait hij met gemak weg. Wil jij een stralend en geurige wasje draaien en niet te veel uitgeven aan de middelen die daarvoor kunnen zorgen dan biedt de Aldi jouw uitkomst. 

Bekijk dit wasmiddel hier 

Wasmiddel bij de Lidl 

Het gaat hier om het wasmiddel van Formil. Extreem goedkoop en een zeer goede koop als je lang wil doen met uw fles. Heeft u geluk dan koopt u dit wasmiddel zelfs als de XXL weken begonnen zijn bij de Lidl. Het is dan extra voordelig geprijsd. Formil wasmiddel staat onder de wasmiddelen bekend als zeer betrouwbaar en haalt al je vlekken eruit met een simpele wasbeurt. Je hebt een grote keuze in varianten. Van wasverzachter tot wasmiddel voor zwart of witte was. Natuurlijk is er ook wasmiddel voor de gewone bonte was. Wil je nu liever niet vloeibaar wasmiddel kan je zelfs nog kiezen voor waspoeder. Bij de vloeibare variant is de dop ook een maatbeker. Hierdoor gooi jij nooit te veel in jouw wasmachine en wordt je kleding niet plakkerig van de wasmiddel. Ook ga je duurzamer met je wasmiddel om als jij deze maatbeker gebruikt. 

Momenteel wordt deze wasmiddel niet online verkocht. Het wasmiddel is wel in de winkel verkrijgbaar. 

Wasmiddel bij de Action

Natuurlijk is de Action weer de goedkoopste. Ook het wasmiddel is hier weer spotgoedkoop. Wil jij niet te veel uitgeven maar wel veel wasjes doen. Of moet jij gewoon weg zo veel wassen dat de prijs enorm oploopt iedere maand, dan kies jij voor dit wasmiddel. Subliem is het merk, dit middel gaat 45 wasbeurten mee. Dit wasmiddel kan jij gebruiken bij de was die je op 30 tot 60 graden wast. De dop is tevens een doseerdop, zo gooi jij nooit te veel in jouw wasmachine en wordt de was niet te sopperig. Jouw gekleurde was wordt goed beschermd door dit wasmiddel. Ook kan je hem gebruiken om hardnekkige vlekken uit jouw kleding te halen. Naderhand kan deze fles uitgespoeld worden en gewoon bij het plastic afval. 

Bekijk dit wasmiddel hier

Andere goede goedkope wasmiddelen

Ons overzicht van de beste goedkope wasmiddelen nu online te koop 

Blokker vloeibaar wasmiddel

Bij de Blokker hebben ze nu online wasmiddel te koop van hun eigen huismerk. Dit wasmiddel kan zeker door als een goedkoop wasmiddel. Dit wasmiddel wast met gemak al de vlekken uit jouw kleding. ‘’Kwaliteit voor een verrassende prijs’’: is een pijler waaronder Blokker zijn huismerk toppers verkoopt. Het blokker huismerk is zeer divers en spits zit niet alleen op wasmiddelen, maar zij richten zich op alles rondom huishoudproducten. 

Bekijk dit wasmiddel hier 

At Home Wash wasmiddel

Dit wasmiddel via de voordeeldrogisterij is extreem voordelig geprijsd. Ook hebben zij een scherpe actie waarbij jij dit wasmiddel in driefout kan halen voor een nog beter prijs. Met één fles kan jij wel 20 wasbeurten vooruit. Daarnaast is het een eenvoudig te gebruiken wasmiddel doordat het een handige schenktuit heeft. Ook geeft het een heerlijke geur af en hoef je niet nog de wasverzachter te gebruik voor extra geurtjes. 

Bekijk dit wasmiddel hier

Waarop moet jij letten bij de aanschaf van een wasmiddel?

De prijzen in de goedkope klasse verschillen niet heel erg van elkaar. Maar waar wil je nu echt goed op letten tijdens de aanschaf. Wat wil jij gaan wassen? Ga jij voor een witte was kies dan uitsluitend middelen die hiervoor bedoeld zijn. Ga niet met een wasmiddel die bestemd is voor gekleurde was witte was wassen. Hierdoor worden je witte shirts vaal en hebben ze niet de mooie witte tint die ze hadden toen jij ze kocht. Ook is het goed om te letten of het wasmiddel een geur afgeeft. Sommige wasmiddelen zijn geurloos, wil je dan toch een geur dan kan je het beste kiezen voor een wasverzachter extra toe te voegen aan jouw wasbeurt. Zeker wil jij ervan zijn dat jouw wasmiddel een tijdje meegaat, dus moet je goed kijken op de verpakking, hoeveel wasbeurten gaat jouw middel mee? Dit zal uiteindelijk ook de prijs beïnvloeden.

0 Shares:
You May Also Like