Op zoek naar de beste goedkope torenventilatoren? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste torenventilator. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget torenventilatoren van 2020. 

Het wordt weer peentjes zweten op kantoor, thuis of op school. Het warme weer is heerlijk als je vrij bent en aan een recreatieplas ligt of de zee kan opzoeken, maar ben je aan het werk of heb je niet de luxe om even naar het water te gaan dan kunnen deze warme dagen enorm tegenvallen. Daarom schaffen veel mensen tegenwoordig ventilatoren aan. De grote standventilator is hierin verleden tijd gezien er torenventilatoren zijn ontwikkeld die ook luchtstromen door de kamer verplaatsen zonder dat ze te veel ruimte innemen in de kamer. Wij hebben natuurlijk voor jou weer een aantal op een rijtje gezet.

Torenventilator bij de Lidl

Dit is de goedkoopste torenventilator die er bij de Lidl te koop is, dit is omdat het de mini variant is. Mocht je een grotere willen zijn deze ook beschikbaar, maar wij maken de keuze voor de mini variant op basis van de prijs. Deze Mini-torenventilator heeft twee standen en hij produceert een oscillatie, dit betekent dat hij lucht niet op één punt afstuurt, maar een vibratie creëert waardoor de lucht door de hele ruimte verplaatst zal worden. Deze oscillatie kan tot 70 graden verplaatsen. Deze mini-torenventilator is ideaal voor op jouw bureau, hij kan namelijk wel 180 centimeter van het stopcontact verwijderd zijn door het lange draad dat hij bezit. Het vermogen van deze torenventilator gaat tot 15 watt, en is daarmee niet de meest krachtige, maar werkt perfect op kleine afstanden. Je kan tevens nog kiezen voor twee verschillende tinten: zwart of wit. Met de draaiknop bovenop is hij gemakkelijk te bedienen.

Bekijk deze torenventilator hier 

Torenventilator bij de Action

Bij de Action weten ze zoals altijd weer te stunten met deze extreem goedkope torenventilator van Kinzo. Als je niet te veel wil uitgeven aan een torenventilator maar wel een koele luchtstroom wil ervaren door jouw woning, dan is dit jouw keuze. Hij is ongeveer 80 centimeter hoog en produceert een zeer krachtige luchtstroom met wel zo’n 45 watt. Helaas zit er geen afstandsbediening bij, maar hij heeft bovenop een handige draaiknop zitten die het gebruik enorm makkelijk maakt. Met de witte kleur geeft hij een strakke kijk en het design is zoals je mag verwachten van een torenventilator. Hij zal zeker niet opvallen als hij in de hoek van jouw huis kamer staat. Door de twee jaar lange garantie periode kan jij als de torenventilator een defect heeft er makkelijk mee terug naar de winkel, en eventueel een nieuwe krijgen.

Bekijk deze torenventilator hier 

Op dit moment wordt er geen torenventilator bij de Aldi verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige torenventilatoren voor je gevonden!

Andere goede goedkope torenventilatoren

Ons overzicht van de beste goedkope torenventilatoren nu online te koop

Blokker Bl-30004 torenventilator

Deze torenventilator bij de Blokker is in wit en zwart verkrijgbaar. Met het strakke design zal je hem geen eens zien staan in jouw woning. Met 75 centimeter die hij in de hoogte reikt is hij ideaal op jouw slaapkamer of misschien zelfs wel op het kantoor. Hij heeft een zwenkfunctie en wel drie standen waarmee jij de snelheid kan veranderen. Ook heeft hij een functie waarmee jij de 120 minuten kan laten timen, zo kan jij ‘s nachts in slaap komen en hoeft de torenventilator niet de hele nacht te draaien.

Bekijk deze torenventilator hier

Aigostar Ben 33JTS torenventilator

Wil jij een betrouwbare variant en ben jij bereidt om iets meer te betalen voor jouw torenventilator? Dan is dit misschien wel jouw model. Bij de Blokker verkopen ze deze torenventilator. Door de consument wordt hij met een ‘’zeer goed’’ beoordeeld. Het is een zeer krachtige ventilator en met dit ontwerp is hij thuis in iedere kamer. De ventilator staat op een voetstuk die tot wel 85 graden kan draaien, dus zal hij altijd de gehele kamer voorzien van een verfrissende luchtstroom.

Bekijk deze torenventilator hier 

Shopping Deluxe, mist spray torenventilator

Voor op jouw bureau is dit misschien wel het meest ideale model. Hij is zeker niet duur en je kan hem met vers water bijvullen. Wat hij doet? Hij zal een koele mist van water verspreiden, deze torenventilator zal nooit te veel water verspreiden. Voor op zeer warme dagen is dit zeker de oplossing. Ook het formaat speelt een rol. Deze kan jij na een lange kantoordag makkelijk weer mee naar huis nemen. Hij loopt op twee batterijen waardoor je ook niet bij een stroompunt in de buurt hoeft te zitten. Al met al een goede koop.

Bekijk deze torenventilator hier 

Waarop moet jij letten bij de aanschaf van een torenventilator?

Torenventilatoren zijn er in alle soorten en maten. Vooral de maten spelen een rol bij jouw keuze. Gebruik jij hem op zeer korte afstand, bijvoorbeeld op jouw bureau. Dan hoef jij niet te kiezen voor een grote ventilator maar kan jij met een kleine al goed uit zijn. Wil jij een hele ruimte voorzien van een lichte bries dan raden wij aan een grotere variant te kiezen. Ook is het belangrijk dat de ventilator kan draaien, mocht hij dit niet doen kan het zomaar zijn dat hij niet de hele ruimte zal voorzien van een luchtstroom. Ook is het fijn als je hem op verschillende standen kan instellen. Soms zal je behoefte hebben aan een krachtige luchtstroom, kies dan voor een model dat meerdere standen heeft, en ook zeer krachtig lucht kan verplaatsen. Kies voor een model dat past bij jouw dagelijks leven.

0 Shares:
You May Also Like