Op zoek naar de beste goedkope torenventilatoren? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste torenventilator. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget torenventilatoren van 2020. 

Het wordt weer peentjes zweten op kantoor, thuis of op school. Het warme weer is heerlijk als je vrij bent en aan een recreatieplas ligt of de zee kan opzoeken, maar ben je aan het werk of heb je niet de luxe om even naar het water te gaan dan kunnen deze warme dagen enorm tegenvallen. Daarom schaffen veel mensen tegenwoordig ventilatoren aan. De grote standventilator is hierin verleden tijd gezien er torenventilatoren zijn ontwikkeld die ook luchtstromen door de kamer verplaatsen zonder dat ze te veel ruimte innemen in de kamer. Wij hebben natuurlijk voor jou weer een aantal op een rijtje gezet.

Torenventilator bij de Lidl

Dit is de goedkoopste torenventilator die er bij de Lidl te koop is, dit is omdat het de mini variant is. Mocht je een grotere willen zijn deze ook beschikbaar, maar wij maken de keuze voor de mini variant op basis van de prijs. Deze Mini-torenventilator heeft twee standen en hij produceert een oscillatie, dit betekent dat hij lucht niet op één punt afstuurt, maar een vibratie creëert waardoor de lucht door de hele ruimte verplaatst zal worden. Deze oscillatie kan tot 70 graden verplaatsen. Deze mini-torenventilator is ideaal voor op jouw bureau, hij kan namelijk wel 180 centimeter van het stopcontact verwijderd zijn door het lange draad dat hij bezit. Het vermogen van deze torenventilator gaat tot 15 watt, en is daarmee niet de meest krachtige, maar werkt perfect op kleine afstanden. Je kan tevens nog kiezen voor twee verschillende tinten: zwart of wit. Met de draaiknop bovenop is hij gemakkelijk te bedienen.

Bekijk deze torenventilator hier 

Torenventilator bij de Action

Bij de Action weten ze zoals altijd weer te stunten met deze extreem goedkope torenventilator van Kinzo. Als je niet te veel wil uitgeven aan een torenventilator maar wel een koele luchtstroom wil ervaren door jouw woning, dan is dit jouw keuze. Hij is ongeveer 80 centimeter hoog en produceert een zeer krachtige luchtstroom met wel zo’n 45 watt. Helaas zit er geen afstandsbediening bij, maar hij heeft bovenop een handige draaiknop zitten die het gebruik enorm makkelijk maakt. Met de witte kleur geeft hij een strakke kijk en het design is zoals je mag verwachten van een torenventilator. Hij zal zeker niet opvallen als hij in de hoek van jouw huis kamer staat. Door de twee jaar lange garantie periode kan jij als de torenventilator een defect heeft er makkelijk mee terug naar de winkel, en eventueel een nieuwe krijgen.

Bekijk deze torenventilator hier 

Op dit moment wordt er geen torenventilator bij de Aldi verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige torenventilatoren voor je gevonden!

Andere goede goedkope torenventilatoren

Ons overzicht van de beste goedkope torenventilatoren nu online te koop.

Princess 350001 torenventilator

Jij wil deze zomer genieten van een heerlijk koele luchtstroom wanneer jij op jouw kantoor zit. Dat kan met deze torenventilator van Princess. Deze ventilator heeft een zeer luxe uitstraling en daarnaast ook luxe mogelijkheden. Met de Led-indicatoren kan jij deze toren gemakkelijk bedienen. Door de 3 verschillende sterktes kan jij hem altijd instellen hoe je maar wil. Want soms kan een licht briesje lekkerder zijn dan een sterke stand. Door de kleine motor maakt deze torenventilator ook niet zo enorm veel lawaai.

Bekijk deze torenventilator hier

4Goodz USB-torenventilator

Voor een zeer kleine prijs kan ook jij een torenventilator in huis halen. Hij is aan te sluiten op jouw laptop. Dat is natuurlijk ideaal wanneer jij op kantoor zit. Hij is extreem klein met een hoogte van maar 33 centimeter. Dit maakt het mogelijk om hem mee te nemen in jouw tas. Hij werkt ook nog eens met twee verschillende standen. Hij is in een wit jasje verpakt en de kabel is maar liefst een meter lang. Zo hoef je ook nog niet eens dichtbij een aansluiting te zitten om te genieten van een koele luchtstroom.

Bekijk deze torenventilator hier

Buxibo torenventilator

Deze torenventilator krijgt via Bol.com alleen maar lof. Daarnaast is hij enorm goedkoop in de aanschaf en weet je zeker dat je nooit te veel uitgeeft aan jouw ventilator. Dit is een torenventilator van hoge kwaliteit. Hij is duurzaam geproduceerd en daarnaast is hij heel licht in gewicht. Zo kan je hem gemakkelijk verplaatsen en neerzetten waar je maar wil. Een standaard garantieperiode van, jawel: één jaar wordt er gegeven. Mocht er dus helaas wat mee gebeuren kan je hem gegarandeerd vervangen.

Bekijk deze torenventilator hier

Alpina 45 watt torenventilator

Deze kleine maar heel fijne torenventilator is gemaakt voor de kleine ruimtes. Het is een echte bureau kanjer. Hij is bijna 80 centimeter hoog dus op de grond kan hij ook prima uit de voeten. Zorg voor een lekker plekje en je krijgt de heerlijke verkoeling die je verdient. Met 45 watt is hij sterk genoeg om een goede frisse luchtstroom te verspreiden. Ook heeft hij 3 verschillende standen waarop je hem kan instellen. Zo is er voor ieder wat wils. Belangrijkste van alles is dat hij extra scherp geprijsd is via Bol.com.

Bekijk deze torenventilator hier

C-Care Crest torenventilator

Deze torenventilator is zeer modern en krachtig. Hij kan naast koele lucht verspreiden ook jouw ruimte verwarmen tot wel 60 graden. Wanneer jij toch niet genoeg lucht weet te verspreiden met de eerste stand heeft hij nog twee sterkere standen. Met de timer die je kan instellen op 120 minuten ben je verzekerd van twee uur koele lucht. Het design is zeer strak en de standaard is stabiel. Het geluidsniveau is zeer laag en komt niet uit boven de 52 Db. Bij Bol.com weet je zeker dat je hem snel in huis hebt en altijd voor de laagste prijs op de markt.

Bekijk deze torenventilator hier

Bodin torenventilator

Bij Bodin weten ze al jarenlang producten te maken die je goed kan gebruiken in huis. Zo nu ook deze torenventilator die speciaal ontwikkeld is om jouw huis te verkoelen. Wanneer jij in de zomer peentjes zit te zweten zet je deze neer in de hoek van jouw kamer en hij geeft je de lucht die je wilde. Je kan ervoor kiezen om hem in te stellen met de 75 graden draai. Zo kan je de volledige kamer voorzien van koude lucht. Het model is door het slanke design zeer geschikt voor in de slaapkamer.

Bekijk deze torenventilator hier

Kalorik TKG torenventilator

Het mooie van deze torenventilator is dat hij gemaakt wordt door Team-Kalorik. Wanneer jij iets aanschaft bij een bedrijf dat het woord team in zijn naam heeft weet je zeker dat het helemaal aansluit bij jouw wensen. Met maar liefst 3 snelheden is dit een echte teamspeler. Op het bedieningspaneel zit een heldere schakelaar waarmee je hem aan en uit kan zetten. Ook de kopermotor is zeer krachtig en is niet stuk te krijgen. Met een hoogte van 75 centimeter kan jij hem neerzetten waar je maar wil.

Bekijk deze torenventilator hier

Cecotec torenventilator

Deze torenventilator past helemaal in het straatje van de apparaten die jij nodig hebt. Je wil namelijk een koel huis. Waar je in huis bent maakt eigenlijk niet uit. Want je sluit hem aan op het stroom en hij zal de ruimte waar jij bezig bent voorzien van een koele bries. Hij is beschikbaar in een wit slank design. Door de drie standen kies jij altijd een stand die nodig is om jou heerlijk te laten genieten. Door de draaiende kop verspreid de lucht zich beter door de hele woning.

Bekijk deze torenventilator hier

Zilan stille torenventilator

Je bent opzoeken naar een zeer stille en stabiele torenventilator. Dan ga je voor deze torenventilator. Deze is namelijk extra stil. Daarnaast heeft hij een zeer krachtig en mooi design. Door de timer kan je hem aan zetten wanneer jij dit het meest nodig hebt. De 3 verschillende rotorbladen zorgen voor een perfecte verdeling van de koele luchtstroom. Stel hem in hoe je maar wil door de 3 verschillende standen. Geniet in de zomer van een lekkere koude en koele lucht.

Bekijk deze torenventilator hier

Blokker Bl-30004 torenventilator

Deze torenventilator bij de Blokker is in wit en zwart verkrijgbaar. Met het strakke design zal je hem geen eens zien staan in jouw woning. Met 75 centimeter die hij in de hoogte reikt is hij ideaal op jouw slaapkamer of misschien zelfs wel op het kantoor. Hij heeft een zwenkfunctie en wel drie standen waarmee jij de snelheid kan veranderen. Ook heeft hij een functie waarmee jij de 120 minuten kan laten timen, zo kan jij ‘s nachts in slaap komen en hoeft de torenventilator niet de hele nacht te draaien.

Bekijk deze torenventilator hier

Aigostar Ben 33JTS torenventilator

Wil jij een betrouwbare variant en ben jij bereidt om iets meer te betalen voor jouw torenventilator? Dan is dit misschien wel jouw model. Bij de Blokker verkopen ze deze torenventilator. Door de consument wordt hij met een ‘’zeer goed’’ beoordeeld. Het is een zeer krachtige ventilator en met dit ontwerp is hij thuis in iedere kamer. De ventilator staat op een voetstuk die tot wel 85 graden kan draaien, dus zal hij altijd de gehele kamer voorzien van een verfrissende luchtstroom.

Bekijk deze torenventilator hier 

Shopping Deluxe, mist spray torenventilator

Voor op jouw bureau is dit misschien wel het meest ideale model. Hij is zeker niet duur en je kan hem met vers water bijvullen. Wat hij doet? Hij zal een koele mist van water verspreiden, deze torenventilator zal nooit te veel water verspreiden. Voor op zeer warme dagen is dit zeker de oplossing. Ook het formaat speelt een rol. Deze kan jij na een lange kantoordag makkelijk weer mee naar huis nemen. Hij loopt op twee batterijen waardoor je ook niet bij een stroompunt in de buurt hoeft te zitten. Al met al een goede koop.

Bekijk deze torenventilator hier 

Waarop moet jij letten bij de aanschaf van een torenventilator?

Torenventilatoren zijn er in alle soorten en maten. Vooral de maten spelen een rol bij jouw keuze. Gebruik jij hem op zeer korte afstand, bijvoorbeeld op jouw bureau. Dan hoef jij niet te kiezen voor een grote ventilator maar kan jij met een kleine al goed uit zijn. Wil jij een hele ruimte voorzien van een lichte bries dan raden wij aan een grotere variant te kiezen. Ook is het belangrijk dat de ventilator kan draaien, mocht hij dit niet doen kan het zomaar zijn dat hij niet de hele ruimte zal voorzien van een luchtstroom. Ook is het fijn als je hem op verschillende standen kan instellen. Soms zal je behoefte hebben aan een krachtige luchtstroom, kies dan voor een model dat meerdere standen heeft, en ook zeer krachtig lucht kan verplaatsen. Kies voor een model dat past bij jouw dagelijks leven.

You May Also Like