Op zoek naar de beste goedkope tenten? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste tenten. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget tenten van 2020. 

Ieder jaar weer heerlijk naar de camping, maar je tent is stuk gegaan, misschien net voor vertrek of misschien heb je het kopen van een nieuwe tent uitgesteld. Jij wil tenminste een nieuwe tent en wil daar liever niet al te veel geld aan uitgeven. Je kan tegenwoordig al snel een hoogwaardige tent krijgen zonder dat je daar de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Wil jij ruimte dan kom je toch al snel terecht bij een tent die je moet opzetten. Ben jij een ‘’campinghopper’’ dan zal je met een werptent al snel uit de voeten kunnen.

Tent bij de Lidl

Crivit is het merk als het gaat om outdoor. Mocht jij gaan kamperen of een zonnedoek voor in de tuin willen dan kom je terecht bij dit merk als jij shopt bij de Lidl. Het is dus niet verbazingwekkend dat zij een opwerp tentje hebben die aansluit bij jouw wensen als jij voor goedkoop gaat en snel klaar wil zijn op de camping. Leg er een “self inflating”-matje in en je bent binnen een paar tellen klaar en kan genieten in de zon. Deze tent is lichtgewicht en makkelijk op te vouwen en weer mee te nemen. Je hoeft enkel wat scheerlijnen vast te zetten, zodat je tent op een strakke en juiste manier blijft staan. Je hebt zelfs de keuze uit verschillende kleuren als je voor deze tent kiest. Ook is hij zeer geschikt als je een aantal dagen in de regen staat, geen zorgen voor lekkage.

Bekijk deze tent hier

Tent bij de Action

Ok bij de Action is nu een goede en betrouwbare pop-up tent te koop. Ook deze is in diverse varianten verkrijgbaar en hij is zeer gemakkelijk op te zetten. De prijs is zeer goed en de kwaliteit is zeker betrouwbaar. Froyak zorgt voor goede outdoor gear en je kan er alle kanten mee uit. Dit tentje is geschikt voor twee personen, maar je slaapt er in je eentje het lekkerst in. Leg hem vol met een groot tweepersoons opblaasmatras en je gaat een heerlijke nacht op de camping tegemoet. Ook als jij naar een festival gaat geen zorgen, deze tent is zo goed geprijsd dat als er per ongeluk iets mee gebeurt jij niet bang hoeft te zijn dat je veel geld kwijt bent. De draagtas waar hij in komt is zeer praktisch, hierdoor gaat die makkelijk achter in de auto en is het invouwen geen probleem.

Bekijk deze tent hier 

Op dit moment wordt er geen tenten bij de Aldi verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige tenten voor je gevonden!

Andere goede goedkope tenten

Ons overzicht van de beste goedkope tenten nu online te koop

GS tweepersoons tent

Voor dit geld een stevige en zeer betrouwbare tent in huis, dat moet wel een grap zijn. Dat is het zeker niet. Een koepeltent voor deze prijs is zeker iets om niet lang over na te denken. Deze tent heb je binnen een paar tellen opgezet en daarna kan je met een gerust hart genieten van de vakantie. Met een sterk grondzeil de juiste haringen en scheerlijnen is deze tent van de gemakken voorzien die jij nodig hebt. De draagtas is enorm handig en past met gemak achterin de auto. Met 1,4 kilogram is dit een zeer lichte en handige koepeltent.

Bekijk deze tent hier 

Benson drie persoons-koepeltent

Bijna net zo goedkoop als zijn tweepersoons broertjes is deze tent nog weer een slag groter. De tent is gemakkelijk op te zetten en de bijgeleverde haringen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Deze tent kan jij ook gebruiken bij het vissen of als bijzet-tent voor al jouw boodschappen en extra spullen op de camping. Wil jij niet onderweg met te veel bagage dan ga jij natuurlijk niet voor een grote tent. Dan kies jij voor een kleine koepeltent. Bij bol.com kan jij alle kanten op, maar dit model is toch wel verassing in de goedkope klasse tenten.

Bekijk deze tent hier

Waarop moet jij letten bij de aanschaf van een tent?

Wil jij zo klaar zijn op de camping? Wil jij dat jouw tent waterdicht is? Wil jij een duurzame tent die lange tijd mee gaat? Dit zijn al een aantal vragen die jij jezelf kan stellen. De tent die het snelst op staat is natuurlijk een opgooitent. Die kennen we allemaal wel, vooral op festivals zie je hem vaak. Dit omdat mensen denken, na een dag dansen ben ik zo moe dan kan ik overal wel in slaap vallen. Wil jij best iets meer betalen voor je tent kies dan voor een koepeltentje. Hier heb je meer ruimte wil jij ook rechtop kunnen zitten in je tent en daarnaast zijn deze vaak door het design beter geschikt tegen slecht weer. Mocht het de hele dag regenen kan jij dan ook beter zitten in deze tent dan in een pop-up tent. Als jij iets meer betaald voor je tent is het vaak ook zo dat hij langer zal meegaan dus hij is duurzamer in gebruik. In het goedkope segment tenten kom je toch uit bij de opgooitentjes, dus zal ik je dan ook dit model aanraden, het internet staat er vol mee. De modellen hierboven zijn de meest voordelige en goed qua prijs kwaliteit verhoudingen.

0 Shares:
You May Also Like