Jij bent op zoek naar een parasol voor weinig geld? Lees dan zeker even dit artikel door. Hieronder vind je de beste parasols van de budgetwinkels Action, Aldi en Lidl. Ook hebben we een aantal andere opties op een rijtje gezet.

Wanneer het warm weer wordt heb je behoefte aan een beetje schaduw. Om te voorkomen dat je jouw zomerdagen binnen moet doorbrengen is het verstandig om een parasol te kopen. Dankzij een goede parasol ben je immers in staat om altijd weer te zorgen voor een plekje in de schaduw. Een parasol zal vaak vast zitten aan een stang. Deze zet je in de grond of in een statief. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor een parasol die je aan de muur vastmaakt. De meeste parasols zijn gemaakt van een luchtdoorlatend materiaal. Hiermee voorkom je dat het te warm wordt onder de parasol.

Parasol van de Lidl

De eerste mogelijkheid is om te kiezen voor een parasol van de Lidl. Op dit moment is er een prachtig witte parasol te vinden. Deze parasol heeft een oppervlakte van ruim 210 X 140 cm. Door deze grote omvang zal je zeker weten dat je genoeg ruimte hebt in de schaduw. Deze rechthoekige parasol is voorzien van een hoge UV bescherming. Dankzij deze bescherming zal je ook buiten tegen langdurige blootstelling van de zonnestralen beschermd zijn. Deze parasol beschikt over drie verschillende standen. Hierdoor kan je hem neerzetten in een positie die handig is voor in de tuin. Daarnaast is hij in hoogte verstelbaar. Hier heb je geen trappetje voor nodig. Hoe gebruiksvriendelijk wil je het hebben?

Parasol van de Action

Je kunt ook kiezen voor een parasol van de Action. Op dit moment is er een Garden Collection parasol in de aanbieding. Deze parasol is met zijn drie meter nog net even iets groter dan de bovenstaande optie. Hij is voorzien van een handig draaimechanisme. Dit stelt je in de gelegenheid om de parasol te draaien in de middag. Op die manier hoeft de stand van de zon geen probleem meer te zijn. Hij is voorzien van een crèmekleur. Deze kleur staat prachtig bij iedereen in de tuin. Door de eenvoudige installatie weet je zeker dat je jouw parasol zo snel mogelijk in gebruik kan nemen. Door de voordelige prijs is dit een uitzonderlijk goede optie om voor te kiezen. Met deze parasol zal je niet de fout in kunnen gaan!

Parasol van de Aldi

De laatste mogelijkheid is om te kiezen voor een parasol van de Aldi. Deze parasol is wat duurder dan de bovenstaande opties, al valt de prijs zeker mee voor de kwaliteit die je krijgt. De prijs ligt wat hoger door het feit dat de parasol van de Aldi is voorzien van een aluminium frame. Door de keuze voor dit sterke materiaal weet je zeker dat je te maken hebt met een parasol die voor een langere tijd mee kan gaan. Hij is grijs van kleur, het voordeel hiervan is het feit dat je vuil niet meer zo snel op het oppervlak ziet liggen. De parasol is voorzien van een UV beschermingsfactor van 30+, meer dan genoeg om jou te beschermen tegen de zon. Ook deze parasol heeft een handig draaimechanisme wat je kunt gebruiken om de stand van de parasol te veranderen.

Andere goede goedkope parasols

We hebben hieronder een aantal andere goedkope parasols voor je op een rijtje gezet.

Madison Parasol Corfu

Deze parasol heeft alles wat je maar nodig hebt. Door de grote omvang zal hij zorgen voor genoeg schaduw in de tuin. Het is een stijlvolle parasol door de keuze voor het grijskleurige stof. Dit maakt het een parasol die bij iedereen in de tuin gebruikt kan worden. het is echter ook mogelijk om voor een van de andere kleuren te kiezen. Nadeel is dat hij wel wat duurder is dan de andere parasols van dit lijstje. Wel krijg je hiervoor een parasol die is voorzien van licht aluminium en polyester.

Bekijk hier deze Madison Parasol Corfu

Platinum Parasol Aruba

Deze parasol is beschikbaar tegen een zeer voordelige prijs. Door deze voordelige prijs is het een parasol die bij iedereen in de tuin gebruikt kan worden. Hij is wel wat kleiner dan de andere opties. Deze parasol is namelijk 2 meter in doorsnede. Het is een mooie parasol die is gemaakt van duurzame materialen. Daarnaast is deze parasol aan te merken als weerbestendig. Mocht het een keertje regenen dan zal je je hier geen zorgen over hoeven te maken.

Bekijk hier deze Platinum Parasol Aruba

Hartman Solar Parasol

Zoek je naar een parasol met een grote omvang dan is dit de keuze om voor te gaan. Hij heeft een diameter van ruim 300 centimeter en is voorzien van een groot statief. De parasol is voorzien van een uitzonderlijk hoge UV bescherming. Dit brengt met zich mee dat je altijd beschermd bent tegen de zon.

Bekijk hier deze Hartman Solar Parasol

Beliani Parasol Toscana

Zoek je naar een parasol van hout dan zal je met deze optie niet de fout in kunnen gaan. Deze parasol is voorzien van een katoenen doek in een beige kleur. Door de keuze voor eucalyptushout weet je zeker dat je een parasol zult hebben die voor een lange tijd meegaan. Je hoeft alleen maar aan het touwtje te trekken om hem te openen.

Bekijk hier deze Beliani Parasol Toscana

Waar op letten bij het kopen van een parasol

Wil je een parasol kopen dan raden wij je aan om goed te kijken naar de maat. Het is namelijk zo dat de maat de belangrijkste factor zal zijn. Een te kleine parasol is niet handig, al helemaal niet als je een ton op het zuiden hebt. Denk naast de maat van de parasol ook aan het materiaal wat je kiest. Dit is een belangrijke factor voor de algemene levensduur van de parasol. Het beste is om voor aluminium te kiezen. Het nadeel is natuurlijk dat dit wel wat meer kost dan de goedkopere materialen. Dit is een keuze die je zelf het beste kunt maken voor je aankoop.

0 Shares:
You May Also Like