Jij bent op zoek naar een parasol voor weinig geld? Lees dan zeker even dit artikel door. Hieronder vind je de beste parasols van de budgetwinkels Action, Aldi en Lidl. Ook hebben we een aantal andere opties op een rijtje gezet.

Wanneer het warm weer wordt heb je behoefte aan een beetje schaduw. Om te voorkomen dat je jouw zomerdagen binnen moet doorbrengen is het verstandig om een parasol te kopen. Dankzij een goede parasol ben je immers in staat om altijd weer te zorgen voor een plekje in de schaduw. Een parasol zal vaak vast zitten aan een stang. Deze zet je in de grond of in een statief. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor een parasol die je aan de muur vastmaakt. De meeste parasols zijn gemaakt van een luchtdoorlatend materiaal. Hiermee voorkom je dat het te warm wordt onder de parasol.

Parasol van de Lidl

De eerste mogelijkheid is om te kiezen voor een parasol van de Lidl. Op dit moment is er een prachtig witte parasol te vinden. Deze parasol heeft een oppervlakte van ruim 210 X 140 cm. Door deze grote omvang zal je zeker weten dat je genoeg ruimte hebt in de schaduw. Deze rechthoekige parasol is voorzien van een hoge UV bescherming. Dankzij deze bescherming zal je ook buiten tegen langdurige blootstelling van de zonnestralen beschermd zijn. Deze parasol beschikt over drie verschillende standen. Hierdoor kan je hem neerzetten in een positie die handig is voor in de tuin. Daarnaast is hij in hoogte verstelbaar. Hier heb je geen trappetje voor nodig. Hoe gebruiksvriendelijk wil je het hebben?

Parasol van de Action

Je kunt ook kiezen voor een parasol van de Action. Op dit moment is er een Garden Collection parasol in de aanbieding. Deze parasol is met zijn drie meter nog net even iets groter dan de bovenstaande optie. Hij is voorzien van een handig draaimechanisme. Dit stelt je in de gelegenheid om de parasol te draaien in de middag. Op die manier hoeft de stand van de zon geen probleem meer te zijn. Hij is voorzien van een crèmekleur. Deze kleur staat prachtig bij iedereen in de tuin. Door de eenvoudige installatie weet je zeker dat je jouw parasol zo snel mogelijk in gebruik kan nemen. Door de voordelige prijs is dit een uitzonderlijk goede optie om voor te kiezen. Met deze parasol zal je niet de fout in kunnen gaan!

Parasol van de Aldi

De laatste mogelijkheid is om te kiezen voor een parasol van de Aldi. Deze parasol is wat duurder dan de bovenstaande opties, al valt de prijs zeker mee voor de kwaliteit die je krijgt. De prijs ligt wat hoger door het feit dat de parasol van de Aldi is voorzien van een aluminium frame. Door de keuze voor dit sterke materiaal weet je zeker dat je te maken hebt met een parasol die voor een langere tijd mee kan gaan. Hij is grijs van kleur, het voordeel hiervan is het feit dat je vuil niet meer zo snel op het oppervlak ziet liggen. De parasol is voorzien van een UV beschermingsfactor van 30+, meer dan genoeg om jou te beschermen tegen de zon. Ook deze parasol heeft een handig draaimechanisme wat je kunt gebruiken om de stand van de parasol te veranderen.

Andere goede goedkope parasols

We hebben hieronder een aantal andere goedkope parasols voor je op een rijtje gezet die je nu online kunt bestellen.

Summerplay luipaard parasol

Een enorm leuke en uitdagende print. Dat kan jouw huidige parasol wel gebruiken. Waarom ga je dan niet voor een nieuwe goedkope parasol met luipaard print. Deze luipaard is overigens wel roze. Die bestaan volgens mij niet in het wild. De parasol heeft een doorsnede van 180 cm. Hij is dus groot genoeg voor de meeste mensen. Ook houdt hij Uv-straling tegen waardoor jij je minder vaak hoeft in te smeren. Neem jij hem mee naar het strand, naar de camping of zet je hem gewoon in jouw eigen tuin?

Bekijk deze parasol hier

Merkloze Verstelbare strand parasol

Een parasol die enorm handig kan zijn voor op het strand is deze. Je kan hem namelijk in hoogte verstellen. Ook heeft hij leuek blauw met witte strepen. Deze geven je een echt beachgevoel. De stok hoogte is ongeveer 140 cm. Hij is dus goed op onder te zitten. De palen zijn gecoat zodat ze niet gaan roesten als ze in contact komen met water. Een goede aankoop voor weinig dus.

Bekijk deze parasol hier

Kantelbare meerkleurige parasol

Een ideale parasol voor op het strand of in de tuin. Je kan hem namelijk kantelen. Hierdoor kan je ook nog wat wind tegen houden. Of als jij op het strand zit en de zon staat wat hoger aan de hemel, kan je jouw schaduw hoek veranderen. Hij weegt nog geen kilo wat jou de mogelijkheid geeft hem overal mee naar toe te nemen. Van een zeer lange levensduur is deze parasol door de kunststof dat is gebruikt.

Bekijk deze parasol hier

Bo-Camp kantelbare parasol

Ook deze parasol van Bo-Camp is kantelbaar. Dit maakt hem functioneel inzetbaar. Het doek heeft een doorsnede van maar liefst 160 cm. Ook biedt het doek bescherming tegen Uv-straling en zal jij je dus minder hoeven insmeren. De stokken zijn van sterk materiaal en de parasol weegt in zijn geheel nog geen kilo. Dus neem jij hem mee richting jouw volgende stranddagje?

Bekijk deze parasol hier

Merkloze rood zonnescherm parasol

Deze parasol wordt geleverd met handige voet. Hierdoor loop jij nooit meer te hannesen op het terras met een plek om jouw parasol op te klappen. Je kan deze voet gewoon verplaatsen en zo zet jij jouw parasol overal neer in de tuin. Ook de hoogt is te verstellen, dus waait het wat harder zet je hem gewoon wat lager. De rode kleur geeft hem echt een beachstyle gevoel.

Bekijk deze parasol hier

MaxxGarden luxe parasol

Wil jij liever een parasol die iets luxer en duurzamer is voor bijvoorbeeld in jouw tuin? Ga dan voor een parasol van MaxxGarden. Zij maken weerbestendige parasols. Zodat jij jouw parasol ook in de winter laten staan. De hoge stabiliteit zorgt ervoor dat hij niet zomaar omvalt. Ook is hij voorzien van een handig kantelsysteem. Door de antraciet kleur past hij in eigenlijk alle tuinen wel thuis.

Bekijk deze parasol hier

Platinum Riva parasol

Deze parasol is perfect voor in jouw tuin. Hij is voorzien van een handige en stabiele voet. Dus omvallen zal zeker niet gebeuren. Ook is het doek weerbestendig, hierdoor zal hij lange tijd meegaan. Met weerbestendig wordt bedoeld: spatwaterdicht en het doek is beschermd tegen Uv-straling. Al met al is dit voor deze prijs een hele goede keuze voor in jouw tuin.

Bekijk deze parasol hier

MaxxGarden zwevende parasol

Deze parasols zijn tegenwoordig erg in trek. Maar hierdoor vaak ook best wel onbetaalbaar. Maar wij hebben nu een zweefparasol gevonden voor een scherpe prijs. Hierdoor kan jij deze zomer heerlijk in je tuin genieten zonder dat jij daarvoor te veel geld hoeft uit te geven. Hij is in hoogte in te stellen en als je hem boven je tuin set hangt lijkt het wel of hij zweeft. En bij Bol.com heb je hem ook nog eens morgen al in huis.

Bekijk deze parasol hier

Outdoor 909 Luxe zwevende parasol

Ook bij Outdoor 909 hebben ze nu een hoogwaardige zweefparasol. Deze is gemaakt om op een groot terras uit de zon te kunnen zitten. Door de doorsnede van maar liefst 300 centimeter. Zitten jij en al jouw vrienden of familie heerlijk in de schaduw. Dus die drankjes en hapjes blijven lekker fris terwijl ze op tafel staan. Enkel hoef jij nu nog na te denken over de kleur waarin jij hem aanschaft.

Bekijk deze parasol hier

Madison Double parasol

Deze parasol is misschien iets duurder, maar als jij een groot terras hebt, of misschien de eigenaar bent van een café is dit een ideale parasol. Je kan hem instellen precies zoals je wil en je kan op meerder plekken uit de zon zitten. Zo kan je met meer mensen tegelijk uit de zon zitten. Ook de doeken zijn van hoogwaardig materiaal, hierdoor is deze parasol duurzaam en gaat hij nog jaren mee.

Bekijk deze parasol hier

Madison Corfu sarasol

Deze parasol heeft alles wat je maar nodig hebt. Door de grote omvang zal hij zorgen voor genoeg schaduw in de tuin. Het is een stijlvolle parasol door de keuze voor het grijskleurige stof. Dit maakt het een parasol die bij iedereen in de tuin gebruikt kan worden. het is echter ook mogelijk om voor een van de andere kleuren te kiezen. Nadeel is dat hij wel wat duurder is dan de andere parasols van dit lijstje. Wel krijg je hiervoor een parasol die is voorzien van licht aluminium en polyester.

Bekijk deze parasol hier

Platinum Aruba parasol

Deze parasol is beschikbaar tegen een zeer voordelige prijs. Door deze voordelige prijs is het een parasol die bij iedereen in de tuin gebruikt kan worden. Hij is wel wat kleiner dan de andere opties. Deze parasol is namelijk 2 meter in doorsnede. Het is een mooie parasol die is gemaakt van duurzame materialen. Daarnaast is deze parasol aan te merken als weerbestendig. Mocht het een keertje regenen dan zal je je hier geen zorgen over hoeven te maken.

Bekijk deze parasol hier

Hartman Solar Parasol

Zoek je naar een parasol met een grote omvang dan is dit de keuze om voor te gaan. Hij heeft een diameter van ruim 300 centimeter en is voorzien van een groot statief. De parasol is voorzien van een uitzonderlijk hoge UV bescherming. Dit brengt met zich mee dat je altijd beschermd bent tegen de zon.

Bekijk deze parasol hier

Beliani Toscana parasol

Zoek je naar een parasol van hout dan zal je met deze optie niet de fout in kunnen gaan. Deze parasol is voorzien van een katoenen doek in een beige kleur. Door de keuze voor eucalyptushout weet je zeker dat je een parasol zult hebben die voor een lange tijd meegaan. Je hoeft alleen maar aan het touwtje te trekken om hem te openen.

Bekijk deze parasol hier

Waar op letten bij het kopen van een parasol

Wil je een parasol kopen dan raden wij je aan om goed te kijken naar de maat. Het is namelijk zo dat de maat de belangrijkste factor zal zijn. Een te kleine parasol is niet handig, al helemaal niet als je een ton op het zuiden hebt. Denk naast de maat van de parasol ook aan het materiaal wat je kiest. Dit is een belangrijke factor voor de algemene levensduur van de parasol. Het beste is om voor aluminium te kiezen. Het nadeel is natuurlijk dat dit wel wat meer kost dan de goedkopere materialen. Dit is een keuze die je zelf het beste kunt maken voor je aankoop.

You May Also Like