Ben jij op zoek naar een nieuw schaduwdoek? Hieronder is een overzicht van de beste schaduwdoeken bij de Lidl, Action, Aldi en andere budgetwinkels terug te vinden. Binnen no time heb je het juiste schaduwdoek in huis!

Het wil in de zomer nog wel eens erg warm worden in ons land. Om te voorkomen dat je gelijk wegsmelt is het handig om een schaduwdoek te bestellen. Zoals je wel aan de term kunt zien is een schaduwdoek speciale doek die je op kunt hangen om te zorgen voor wat meer schaduw in de tuin. Dit stelt je in stat om tijdens de warme zomerdagen alsnog in de tuin te kunnen zitten. In tegenstelling tot een parasol heeft een schaduwdoek geen standaard. Je zal hem dus aan een ander object vast moeten maken. Doordat er geen standaard bij zit is een schaduwdoek wel gelijk een stuk goedkoper dan een parasol.

Schaduwdoek van de Lidl

Je kunt op dit moment een prima schaduwdoek vinden bij de Lidl. Dit schaduwdoek is afkomstig van het merk Crivit. Door de uitstekende materialen zal je altijd weer kunnen zorgen voor genoeg schaduw in de tuin. Dit lichte schaduwdoek maakt het mogelijk om jezelf ook nog eens tegen de zon te beschermen. Hij is namelijk voorzien van een hoge UPF 60 bescherming. Je kunt dit schaduwdoek op verschillende manier spannen. Door de talloze mogelijkheden zorg je er op deze manier voor dat schaduw altijd mogelijk is in de tuin. Dit schaduwdoek is gemaakt van een stevig soort polyester voor een lange levensduur. Uiteraard is er een waterafstotende coating aangebracht. Mocht het een keer onverwacht gaan regenen dan hoef je je hier geen zorgen over te maken. Ben je klaar dan kun je jouw schaduwdoek eenvoudig opbergen in de bijgeleverde draagtas.

Schaduwdoek van de Aldi

Ook de Aldi is een prima winkel als het aankomt op het kopen van een schaduwdoek. Zo is het op dit moment mogelijk om te kiezen voor de zeshoekige schaduwdoek. Deze grote schaduwdoek biedt je de mogelijkheid om echt heel je tuin in schaduw te hullen. Net als de bovenstaande schaduwdoek is deze doek ook gemaakt van een duurzaam polyester. Als afwerking is er eveneens een speciale coating aangebracht om je te beschermen tegen de regen. De schaduwdoek wordt daarnaast geleverd met stokken en haringen. Dit maakt het net even wat makkelijker om hem op de juiste manier te spannen bij jou in de tuin. Hierdoor ben je dus niet meer genoodzaakt om hem aan een boom vast te maken, je kunt hem ook midden op een grasveld spannen. Ideaal voor de mensen die een iets grotere tuin hebben dan gemiddeld.

Er is helaas geen aanbieding op dit moment bij de Action als het aankomt op het bestellen van een schaduwdoek.

Andere goedkope schaduwdoeken

Hieronder zijn een aantal andere goedkope schaduwdoeken terug te vinden die je kunt kopen voor bij jou in de tuin.

Schaduwdoek van Ambiance

Kies je voor dit driehoekige doek dan zal ook jij in staat zijn om je tuin op een eenvoudige wijze van wat meer schaduw te voorzien. Dit schaduwdoek is beschikbaar in het donkergrijs. Door de keuze voor deze kleur is het schaduwdoek voorzien van een zeer luxe uitstraling. Daar komt ook nog eens bij dat je niet meer zo snel te maken hebt met vlekken die je op het doek zit. Bij aankoop krijg je altijd een aantal scheerlijnen. Hiermee kan je jouw schaduwdoek snel en eenvoudig opzetten in de tuin. Een prima optie om voor te gaan als je niet zoveel wilt uitgeven.

Bekijk hier deze Schaduwdoek van Ambiance

Perel schaduwdoek

Ook dit zonnedoek is een prima optie om voor te kiezen. Hij is wat groter dan de bovenstaande optie. Mocht je een iets ruimtere tijd hebben dan komt dit dus mooi van pas. Hij heeft een lichte kleur en zal dus niet snel warm worden. Dit is natuurlijk wel zo prettig als je in de schaduw wilt zitten bij jou in de tuin. Door de handige opbergzak kan je jouw schaduwdoek gelijk opbergen wanneer je hem niet meer nodig hebt. Er zitten geen stokken bij, maar je krijgt natuurlijk wel scheerlijnen die je kunt gebruiken om hem zelf te kunnen spannen in de tuin. Een prima doek wat aan alle eisen voldoet die je er maar aan kunt stellen, wat wil je nog meer hebben?

Bekijk hier deze Perel schaduwdoek

MaxxGarden schaduwdoek Camouflage

Dit schaduwdoek is ideaal als je op zoek bent naar een schaduwdoek met een stoere uitstraling. In tegenstelling tot de normale schaduwdoeken heeft dit schaduwdoek een speciale camouflage print. Dit maakt het net even wat unieker om te zien. Hij is maar 3 bij 3 meter, hierdoor is hij dus wat kleiner dan enkele andere schaduwdoeken die in dit artikel voorbij zijn gekomen. Toch is het door de voordelige prijs een goede optie om te overwegen. Mocht je wel een effen variant zoeken dan hoeft dit geen probleem te zijn. Bij dit merk kun je immers ook andere modellen vinden voor in de tuin.

Bekijk hier deze MaxxGarden schaduwdoek

Waar op letten bij het kopen van een schaduwdoek

Wil je een goed schaduwdoek kopen voor in de tuin dan is het op de allereerste plaats van belang om goed te kijken naar de afmeting. Je moet er namelijk wel voor zorgen dat het schaduwdoek past bij jou in de tuin. Naast de afmeting is het verstandig om stil te staan bij het materiaal. Wij raden je altijd aan om te kiezen voor een schaduwdoek wat is voorzien van een speciale vorm van UV bescherming. Door hiervoor te kiezen weet je zeker dat jouw schaduwdoek je ook zal beschermen tegen verbranding. Sta als laatste stil bij de vorm van het schaduwdoek. Over het algemeen is het verstandig om te kiezen voor een rechthoekig schaduwdoek.

0 Shares:
You May Also Like