Op zoek naar de beste goedkope soldeerbouten? Wij scannen budgetwinkels als Lidl, Action, Aldi en Blokker voor de beste soldeerbout. Daarnaast maken we een overzicht van de beste budget soldeerbout van 2020.

Vroeger op de middelbare school heb jij het misschien wel eens gedaan. Het solderen van kleine LED-lampjes aan elkaar. Tot de opleiding techniek is het misschien nog niet gekomen, maar het oppakken van solderen is maar een kleine stap. Je leert de techniek via YouTube en je kan de apparaten die stuk zijn gegaan de afgelopen tijd misschien zelf wel repareren. De wegwerpmaatschappij is verleden tijd zodra jij je bezig gaat houden met het zelf maken van jouw materialen. Soms is het maar een klein draadje dat los is gaan zitten. Dit draadje kan jij toch met alle gemak zelf weer vast maken?

Soldeerbout bij de Lidl

Bij de Lidl verkopen ze als sinds jaar en dag hét merk: ‘Parkside’. Ook nu heeft dit merk weer een hele mooie en handzame soldeerbout in huis. Deze soldeerbout werkt in tegenstelling tot vele anderen op een accu, hierdoor zit je nooit met de bekabeling te hannesen en weet je altijd dat je gemakkelijk bij de kleinste gaatjes en kiertjes terecht kan. Je kan zeer ergonomisch te werk gaan door de rubberen handgreep. Deze soldeerbout is ook voorzien van een handige LED-werklamp, hierdoor zie jij altijd precies wat jij doet. Ook wordt deze soldeerbout geleverd met een handig laadstation, hier kan jij hem na gebruik makkelijk in opladen en heb jij dus niet je soldeerbout op een onhandige plek liggen. Jij kan er bijvoorbeeld een mooi plekje voor maken op jouw bureau. Ook komt deze soldeerbout met soldeertin waardoor jij gewoon gelijk aan de slag kan gaan, misschien eerst wat moet oefenen, of gewoon de grote klus gelijk kan oplossen.

Bekijk deze soldeerbout hier

Op dit moment worden er geen soldeerbouten bij de Aldi en de Action verkocht. Maar we hebben wel een paar andere voordelige soldeerbouten voor je gevonden!

Andere goede goedkope soldeerbouten

Ons overzicht van de beste soldeerbouten steppen nu online te koop.

Carpoint Soldeerbout

Simpel en handig. Meer heb je soms ook gewoon weg niet nodig. Dit is misschien wel de laagste prijs die jij vandaag gaat tegenkomen. Bij de Blokker hebben ze hem in huis, een soldeerbout van Carpoint. Carpoint verkoopt eigenlijk alles waarmee jij jouw auto verder op weg kunt helpen, zo dus ook dit product. Deze soldeerbout gaat tot 40 watt en is daarmee geschikt voor kleine elektronische klussen, denk hierbij aan Kabels en printplaatjes. Als jij de soldeerbout even niet gebruikt zet je hem gewoon weg in de bijgeleverde houder. Dus voor jouw kleine klus is dit een ideaal apparaat.

Bekijk deze soldeerbout hier 

Powerplus Soldeerbout

Dit product werkt uiterst ergonomisch door de mooie rubberen handgreep die er op zit. Ook is hij mooi voor het oog, met het geel zwarte design valt hij zeker op en verlies je hem dus nooit uit het oog. Heb jij hem even niet nodig zet je hem gewoon in de standaard. Hij is super handig voor al jouw kleine klusjes. Daarnaast is hij voorzien van een lange garantieperiode van wel drie jaar. Hierdoor kan jij als hij stuk gaat gewoon een nieuwe ontvangen. Waarom zou jij hem dan voor deze prijs niet halen. Spot goedkoop en ook nog eens de juiste kwaliteit in huis.

Bekijk deze soldeerbout hier

Life Goods Soldeerbout station

Jij begint eigenlijk net in de wereld van solderen, maar jij wil het gelijk goed aanpakken. Dan kies jij voor een volledige set. Deze prijs is de goedkoopste die jij kan vinden als je meteen alles in huis wil halen. Deze set bestaat uit 14 delen en hij wordt geleverd in een handige draagzak waardoor jij jouw soldeerbout mooi mee kan nemen mocht jij iemand anders willen helpen zodra jij het solderen onder de knie hebt. Ook als jij niet tevreden bent met het soldeerwerk van een ander of iets wil aanpassen gebruik jij de soldeerpomp en weet jij de klus weer gelikt op te lossen.

Bekijk deze soldeerbout hier

Velleman Soldeerbout

Door Bol.com wordt dit product getiteld als: ‘hoogwaardige’. Met 30 watt kan jij jouw kleine soldeerklus makkelijk zelf oplossen en hoef jij geen producten zo maar weg te doen of terug te sturen. Het is een gedegen apparaat dat met een kunststoffen behuizing lange tijd mee zal gaan. Ook door de prijs is het zeker aan te raden voor dit model te gaan. Door de kleur zal jij hem niet zomaar kwijt zijn. Dus van printplaat tot misschien wel dierbare sieraden jij gaat het gewoon zelf aan met deze goedkope en goede soldeerbout van Velleman.

Bekijk deze soldeerbout hier 

Waarop moet jij letten bij het aanschaffen van een soldeerbout?

Het is goed om te kijken wat voor klus jij wil aangaan. Wil jij kabels snijden op hitte dan kan je dit niet met een doodgewone soldeerbout doen, hiervoor heb jij een duurder variant nodig. Ga jij gewoon een printplaten solderen, dan is er met een goedkoper model niks mis. Wil jij handzaam te werk gaan, en op alle posities makkelijk terecht willen? Dan ga jij voor een soldeerbout op accu. Hierdoor kan jij overal terecht. Vaak zijn deze door de accu wel iets zwaarder in de hand dan een soldeerbout die op 230 volt werkt. Wil jij gelijk aan de slag? Kijk dan naar een soldeerbout die ook het tin bijlevert en misschien wil jij wel gelijk gaan voor een volledige set. Zo hoef jij je geen zorgen te maken dat je niet alles in huis hebt en achteraf nog weer extra dingen moet aanschaffen om die kleine klus maar af te ronden. Let ook op de garantie periode, er zijn modellen waarbij jij geen garantie krijgt, maar in sommige gevallen zal de garantieperiode tot wel drie jaar lang zijn.

0 Shares:
You May Also Like